De CV ketels van Nefit

radiatorWanneer je op zoek bent naar een goede kwaliteit en een betrouwbare installatie CV ketel dan zijn de CV ketels van Nefit de beste optie. Nefit staat namelijk al jaren gebruik om het fabriceren van ketels met een lange levensduur, hoog rendement en een hoge betrouwbaarheid. Interesse? De Eilanden vervangt uw ketel volledig inclusief montage.

De nieuwst ketels van de fabrikant zijn de Nefit Trendline modellen. Deze zijn zeer compact als gevolg van technieken die gebruikt zijn uit de ruimtevaart. Daarbij zijn de ketels ook voorzien van speciale software waardoor deze zich kunnen aanpassen op het specifiek energieverbruik van een woning. Dit alles zorgt voor een flinke besparing van energie vergeleken met oudere modellen CV ketels. Nefit is hierdoor een vertrouwde keuze als het gaat om CV ketels voor woningen.

De Trendline modellen

woning verwarmen

De beste producten van Nefit zijn de Trendline modellen CV ketels. In deze ketels wordt gebruikgemaakt van lastechnieken die zijn geadopteerd uit de ruimtevaart. Ook wordt er speciale slimme software gebruikt in de ketels. Deze software zorgt ervoor dat de Trendline modellen ketels leren van het energieverbruik in een woning en aan de hand van deze data aanpassingen in de ketel maken waardoor op een zuinigere en meer efficiënte manier in dit energieverbruik voorzien kan worden.

Dit alle heeft als gevolg dat vergeleken met de ouderwetse ketels een Trendline model van Nefit tot wel 800 euro per jaar kan besparen. Ook vergeleken met oudere modellen ketels van het merk Nefit kunnen de Trendline modellen een besparing opleveren van meerdere honderden euro’s.