Handig parkeer systeem parkeert auto onder de grond

parkerenAuto’s parkeren is meestal een drama, zeker wanneer het gaat om een redelijk druk bevolkt gebied zoals in de meeste steden het geval is. De auto parkeren geeft daar vaak wel stress. Een auto parkeren neemt nu eenmaal ruimte in beslag. Mensen die een eigen parkeer plaats voor de deur hebben, of misschien zelfs wel een oprijlaan, ervaren dit ook. Ze hebben namelijk alle ruimte, maar nog steeds neemt de auto veel plek in beslag. Daar komt bij dat een mooie wagen natuurlijk wel mooi moet blijven.

Als er veel regen of zonlicht op de wagen komt, zal deze er vlot minder mooi uit komen te zien. De oplossing is natuurlijk om de auto in de garage te parkeren waar hij binnen staan, zo hebben invloeden van het weer weinig effect op de auto. Maar een garage wordt ook vaak als een opslag plek gebruikt, zoals veel mensen zullen weten. Er is dan vaak geen plek meer om de wagen te parkeren. Een veel leukere oplossing is om gebruik te maken van zeer interessante Metalced parkeersystemen zoals een auto lift waarbij een wagen onder de grond geparkeerd kan worden! Dat is nog eens super cool.

Hoe werkt dat dan zo’n parkeersysteem onder de grond

Op een oprit wordt er in eerste instantie een gat gegraven. Hierin wordt de auto lift ingebouwd. Met een afstandbediening kan deze vervolgens uit de grond komen. Zodra deze in geheel boven de grond staat, kan de auto erin worden gereden. Na het uitstappen drukt men opnieuw op een knopje op de afstandbediening en wagen wordt vervolgens onder de grond geparkeerd. Super vet natuurlijk. Op deze manier wordt er heel erg veel ruimte bespaard en de wagen staat mooi droog. Ook is het heel mooi af te werken zodat het voor de buitenwereld amper zichtbaar is dat er onder de grond een heuse parkeer plaats zit. Dit is natuurlijk ook interessant om uw mooie wagen uit de handen van het dievengilde te houden, ze zien de auto immers niet eens op de oprit staan!